Ingredienser. Tillagning
Botten: Botten:
150 g smör Värm ugnen till 175`C. Smält smöret, blanda i
2dl socker socker, kakao och vaniljsockret. Rör ner ett ägg
1 dl kakao i taget och sist mjölet. Häll smeten i en smord och
2 tsk vaniljsocker bröad form med löstagbar botten. Grädda i ca 15
2 ägg min, kakan ska vara lite lös i mitten. Låt kakan svalna
2 dl vetemjöl i formen.
Topping: Topping:
1 dl vispgrädde Smält smöret och tillsätt grädden, låt koka upp.
50 g smör Tag av från värmen. Blanda i hackad blockchoklad.
300 g blockchoklad Bred ovanpå kakan och låt svalna
Ät och njut..............gott att ha glass och frysta bär till *som man micrat lätt*
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar