Ingredienser
4 kyckling filéer100 g philadelfiaost
3 msk kesella
½ msk persillade
½ msk femlökar
Salt
Bacon
Smör att steka i
Sås
3 dl créme fraiche
200 g riven ost
Persillade
Gör så här:
Dela fileerna i två och dela dom sen en gång till så dom går att vika ut (dom ska hålla ihop) .
Blanda ihop philadelfiaosten, kesella, persillade, femlökar och salt.
Bre ut röran på kycklingen rulla ihop och linda bacon runt filéen.
Förstek filéen i stekpannan i några minuter.
Lägg sen över i en ugnsform och stek i ugnen i 10 minuter i ca 225 grader.
Blanda till såsen och bre den över filéerna och ställ tillbaka i ugnen i ca 20-30 minuter i ca 225 grader.
Pst, häll gärna ut lite av fettet som blir i formen innan ni brer över såsen.
Servera med sallad och varför inte klyftpotatis med persillade,
Blanda ihop philadelfiaosten, kesella, persillade, femlökar och salt.
Bre ut röran på kycklingen rulla ihop och linda bacon runt filéen.
Förstek filéen i stekpannan i några minuter.
Lägg sen över i en ugnsform och stek i ugnen i 10 minuter i ca 225 grader.
Blanda till såsen och bre den över filéerna och ställ tillbaka i ugnen i ca 20-30 minuter i ca 225 grader.
Pst, häll gärna ut lite av fettet som blir i formen innan ni brer över såsen.
Servera med sallad och varför inte klyftpotatis med persillade,
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar